Forside Nyheder

Samsungs Tizen-telefon bliver forsinket


Lanceringen af Samsungs Tizen-telefon er udsat.


Enten er Samsung sure på russerne, eller også er de bagud med udviklingen af den første smartphone med deres eget styresystem. Sydkoreanerne har lovet at Samsung Z skulle komme ud i Rusland i tredje kvartal ? og det kan de nå endnu.


Men det var meningen, at den officielle annoncering skulle ske i torsdags til et stort Tizen-udvikler-træf i Moskva. Det skete bare ikke. Og dermed gentog Samsung en finte, de lavede i Japan tidligere på året, hvor Samsung Z også skulle have været præsenteret.


Ifølge Wall Street Journal er den officielle udmelding fra Samsung, at telefonen bliver lanceret ?senere? eller ?når der er nok apps tilgængelige?. Måske er det den sidste del, det kniber med. Måske prøver Samsung simpelthen at undgå, hvad Microsoft har været igennem med Windows Phone, hvor apps-mangelen har været en hæmsko for udbredelsen af platformen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.