Forside Nyheder

Samsung-kabel gør din smartphone til en oplader


Batterilevetid er en af de største udfordringer for teknologiproducenterne.


Vi forbrugere vil gerne have så meget power og så meget funktionalitet som muligt i en ultralet og strømlinet pakke. Og det gælder nærmest uanset, om vi taler smartphones, tablets eller noget helt tredje.


Det er naturligvis to ting, der er en udfordring for batteriet. Men hvad nu, hvis man kunne fordele strømmen mellem sine gadgets i en situation, hvor én har underskud og en anden har overskud på batteriet?


Det er præcis denne udfordring, Samsung forsøger at løse med Power Sharing Cable. Det ligner et helt almindeligt micro-USB-kabel, man det har noget elektronik indbygget, der gør det muligt at tappe strøm fra én enhed og sende den videre til hinanden ? også selv om den første enhed ikke er bygget til det.


Man kan naturligvis spørge sig selv, hvor ofte man står i den situation. Som regel er det et generelt problem, at man mangler strøm. Men med en pris på cirka 135 kroner kan det såmænd godt være en god investering, når først man står med problemet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.