Forside Nyheder

Samsung skal producere Apple Watch

Der kommer til at stå Samsung på Apple Watch. Indvendigt.


Ifølge Digitimes har Samsung nemlig fået ordren på at producere S1-chipsettet, der skal sidde inde i Apple Watch. Der er tale om en samlet pakke, hvor sensorer, CPU, lagerplads, radioantenner med mere sidder i en enkelt enhed. Alt sammen med Samsungs logo på.


Dermed er det kun skærmen, urkassen, batteriet og remmen, der ikke er lavet af Samsung. Men er man til Apples design, kan det naturligvis også betyde en del.


Aftalen har formentlig været på plads længe, for der går rygter om, at Apple Watch allerede kommer i amerikanske butikker til Valentine’s Day (14. Februar) – og derefter i de største markeder i resten af verden. Så urene må næsten være i gang med at blive samlet i Kina.


Hvis Digitimes har ret, så bidrager det til forklaringen på, hvorfor Samsung og Apple sluttede så pludseligt fred i deres årelange patentkrig. Samsung leverer også en del af elektronikken i iPhone 6 og iPad Air 2.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.