Forside Nyheder

Apple vil skjule iPhone-antenner bag metal

-

iphone-6-image

Apples iPhone-antenner har altid været en udfordring.

Annonce:

Firmaet har forsøgt at skjule antennerne på forskellige måder ved at integrere dem i designet. Det kan vi formentlig alle huske fra den såkaldte Antennagate-skandale, hvor placeringen af antennen langs med kanten på iPhone 4 gav visse mennesker problemer med sende/modtage-forholdene.

På iPhone 6 er antennen lavet som to striber på tværs af bagsiden og siden (se billede), hvilket nogle også synes er en streg i designregningen.

Apple arbejder dog på at løse problemet på en anden måde. Det viser en patentansøgning, der blev indleveret til de amerikanske patentmyndigheder for halvandet år siden, og som netop er blevet offentliggjort.

I ansøgningen beskrives en type anodiseret metal, der er RF-transparent, og som altså ikke påvirker radiofrekvenser på nogen som helst måde. På den måde vil Apple kunne placere antennen inde i telefonen og stadig bibeholde den samme sende-modtagerstyrke. Det giver mulighed for et mere strømlinet design, der ikke går på kompromis på grund af antennen.

Du kan se patentansøgningen her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.