Forside Nyheder

Se Samsung præsentere TV lastbilen

-

Video “The Safety truck” (Samsung Argentina / Leo Burnett)

Annonce:

Alle har prøvet at ligge bag en stor lastbil, og ikke kunne se om det er sikkert at overhale. Det har Samsung Argentina prøvet at se om de kunne gøre noget ved.

Samsung Argentina støtter en national kampagne, og bruger deres TV – og kamerateknologi til at vise hvordan man kunne afhjælpe sikkerheden omkring overhaling af store lastbiler.

Dette for at dæmme op for de mange uheld der sker i den argentinske trafik, hvor man som bilist tager chancen, og foretager en overhaling uden at have styr på hvad der sker foran den store lastbil foran en.

Med store fladskærme på bagsiden af lastvognen vises et nøjagtigt billede af hvad der foregår foran lastbilen, så det er ligesom at se igennem.

Idéen virker rigtigt god, og det skal blive spændende og se om den finder vej til rigtige lastbiler i f.eks. Europa, og hvor langt tid der så går, før de store firmaer også ser en mulighed for at sende reklamer, når du alligevel ligger bag deres biler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.