Forside Produkter Mobil

Apple Watch kommer i nye udgaver – men ikke i Danmark

-

applewatchesTil trods for at flere ting har peget på det, ser det ikke ud som om, Apple Watch kommer til Danmark i denne omgang.

Apple viste ved deres presseevent idag en liste frem over lande, der er med i den næste Apple Watch-lancering, 24 i alt. Men Danmark var ikke på listen. Vi på Recordere kunne i hvert fald ikke se Danmark på listen, og MereMobil.dk er kommet frem til samme konklusion.

Annonce:

Derfor kan uret godt dukke op indenfor en nær fremtid, men hvor de 24 lande får uret (og de nye udgaver) tilgængeligt idag, sker det altså ikke i Danmark.

Der er dog sikkert mange – også Recordere-læsere – der allerede har været en tur over den sydlige grænse eller i Storbritannien for at investere i Apples smartur, og til dem er der også godt nyt.

Der er nemlig kommet et nyt udvalg af remme til Apple Watch i forskellige farver, herunder pink og rød samt nye pastelfarver. En række nye læderremme kommer fra Hermés, der også har en dedikeret urskive.

hermeswatch

Apple Watch i Sport-udgaven, der er lavet i aluminium, selv kommer nu også i Rose Gold, en kobberagtig farve, og en guldfarve, Gold.

Med den nye udgave af Watch OS, Watch OS 2, kan man få notifikationer fra tredjeparts-apps og med Time Travel kan man rulle igennem ens kalender time for time.

Annonce:
Forrige artikeliPhone 6s lever op til rygterne
Næste artikeliOS 9 kommer 16. september
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.