Forside Produkter Mobil

Apple Watch kommer i nye udgaver – men ikke i Danmark

-

applewatchesTil trods for at flere ting har peget på det, ser det ikke ud som om, Apple Watch kommer til Danmark i denne omgang.

Apple viste ved deres presseevent idag en liste frem over lande, der er med i den næste Apple Watch-lancering, 24 i alt. Men Danmark var ikke på listen. Vi på Recordere kunne i hvert fald ikke se Danmark på listen, og MereMobil.dk er kommet frem til samme konklusion.

Derfor kan uret godt dukke op indenfor en nær fremtid, men hvor de 24 lande får uret (og de nye udgaver) tilgængeligt idag, sker det altså ikke i Danmark.

Der er dog sikkert mange – også Recordere-læsere – der allerede har været en tur over den sydlige grænse eller i Storbritannien for at investere i Apples smartur, og til dem er der også godt nyt.

Der er nemlig kommet et nyt udvalg af remme til Apple Watch i forskellige farver, herunder pink og rød samt nye pastelfarver. En række nye læderremme kommer fra Hermés, der også har en dedikeret urskive.

hermeswatch

Apple Watch i Sport-udgaven, der er lavet i aluminium, selv kommer nu også i Rose Gold, en kobberagtig farve, og en guldfarve, Gold.

Med den nye udgave af Watch OS, Watch OS 2, kan man få notifikationer fra tredjeparts-apps og med Time Travel kan man rulle igennem ens kalender time for time.

Annonce