Forside Nyheder

Her er de første Xbox 360-spil, der virker på Xbox One

-

Xbox360Der var stor ballade, da Xbox One blev introduceret, og Microsoft afslørede, at man ikke ville kunne bruge sine Xbox 360-spil på den.

Siden lovede Microsoft at fikse problemet, og det har de nu gjort ved at inddrage skyen. Det sidste betyder, at det ikke er alle spil, der virker med det samme, men at spil bliver gjort bagudkompatible i klumper.

Listen over, hvilke Xbox 360-spil, der i første omgang kan spilles på Xbox One, er netop blevet afsløret af Microsoft. Den omfatter blandt andet populære spil som den oprindelige ’Gears of War’-serie og spil-hits som ’Assassin’s Creed II’ og ’Fallout 3’.

104 spil bliver gjort tilgængelige fra 12. november, men Microsoft lover, at der er flere på vej, herunder nogle klassiske ’Halo’- og ’Bioshock’-spil.

Se hele listen her.

Annonce