Forside Nyheder

Vil koreanerne købe Bang & Olufsen?

-
B&O-direktør Tue Mantoni ved præsentationen af Beovision Avant. Foto: recordere.dk
B&O-direktør Tue Mantoni ved præsentationen af Beovision Avant. Foto: recordere.dk

Spekulationerne er i gang: Skal den mulige nye B&O-ejer findes blandt Samsung eller LG?

Lige siden at Bang & Olufsen den 26. november udsendte en børsmeddelelse, om at de er i dialog med en mulig køber, er der blevet spekuleret i hvem det mon kan være.

En fra USA, fra Europa eller fra Asien? Er det en kendt virksomhed?

Annonce:

Børsen er en af de danske aviser der har forsøgt at grave frem hvem den hemmelige bejler kunne være. De spurgte Philips, som blankt afviste at de er interesseret.

Avisen har spurgt i Korea, hvor svaret var “ingen kommentarer”. Er det en af sydkoreanerne der forsøger at få det 90-årige danske brand ind under vingerne?

 

BeoLab 90 2 psc lifestyle High Res
BeoLab 90. Foto: Bang & Olufsen

 

Samsung eller LG?

Rygtet om at det skulle være Samsung eller LG der er interesseret i Bang & Olufsen har fået ny næring i denne uge, efter at det er kommet frem at topdirektøren i selskabet, Tue Mantoni, netop nu er i Sydkorea.

Officielt er han i landet for at promovere den nye højttaler BeoLab 90 og fortælle at B&O satser stort på Sydkorea med en ambitiøs plan, hvor de nuværende fire butikker skal blive til 200 i landet indenfor tre år. Det skriver The Korea Times.

 

Foto: recordere.dk
Er LG interesseret i B&O? Foto: recordere.dk

 

Hvorfor er topchefen i Sydkorea nu?

Men hvad laver Tue Mantoni egentlig på en PR-tur midt i selskabets måske vigtigste forhandlinger i nyere tid? Kunne andre af selskabets dygtige folk ikke slå et slag for BeoLab 90 mens han forhandler videre?

Skyldes det i virkeligheden at topchefen i Bang & Olufsen er midt i forhandlingerne samtidig, og at PR-fremstødet i Sydkorea er en del af det game?

Vi ved det af gode grunde ikke, og indtil et eventuelt salg måtte falde på plads vil det naturligvis bare være rygter og spekulationer.

Se også: BeoLab 90 – skønheden eller udyret?

 

Annonce:
Forrige artikelApple Music halter bagefter
Næste artikelTidal hi-res musikstreaming tæt på lancering
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.