Forside Nyheder

Microsoft giver slip på de sidste Nokia-folk

-

hvilifredWPWindow Phones dødsmarch fortsætter.

Oven i nyheden om, at Windows Phones nu er under 1% af mobilmarkedet, kommer nyheden om at Microsoft vil fyre 1850 ansatte. 1350 af disse bor i Finland, og har arbejdet for mobiludviklings-divisionen.

Annonce:

Ifølge et internt memo fra en af Microsofts øverste chefer, Terry Myerson, som The Verge har fået fat i, kommer øvelsen til at koste 950 millioner dollar, hvoraf 200 millioner alene er sat af til aftrædelsesordninger for de tidligere Nokia-folk.

Resten af pengene er simpelthen tabt på Nokia-øvelsen.

De 1350 finske mobilfolk behøver dog ikke nødvendigvis lede ret længe efter et job. Nokia er på vej tilbage som smartphone-brand og firmaet HMD Global i Finland skal udvikle de nye Nokia-telefoner. De vil dog blive produceret i Kina af Foxconn.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.