Forside Nyheder

Kickstart af den danske solcelle-højttaler Earwig

-

a7e12e58cb985709fe5aecea67394724_original

Earwig er en dansk solcellehøjttaler med fokus på design, funktionallitet og lyd.

Et simpelt behov for musik blev til solceller og store drømme for teamet bag den nye danske solcellehøjttaler, Earwig.

Annonce:

Det er to danske iværksættere, Jonas Gissel og Joakim Stentoft, der i en alder af blot 21 år nu jagter international succes med deres solcellehøjttaler. Et projekt de netop nu forsøger at få finansieret igennem crowdfunding-platformen ‘Kickstarter’.

“Vi har gennem årene testet konceptet og er nu klar til at lancere vores mest kraftfulde hightech højttaler til dato. Earwig sætter nye standarder for all-in-one højttalersystemer”,
fortæller Jonas Gissel, en af ejerne af Earwig Audio, og han fortsætter:

“Den er udstyret med en optimeret solcelle teknologi, et avanceret LiFePo4 batteri system, er akustisk tunet til både inden- og udendørs brug, nyt app interface samt muligheden for at personliggøre designet med front sleeves i forskellige farver”.

Jonas fortæller at deres mål har været at skabe et unikt produkt man ikke finder andre steder.

 

ca0e83c8bc7eba8159f80aff718e94ff_original

 

Solceller til drift og opladning

Idéen med Earwig højttaleren er, at man har en højttaler til alt, og at man aldrig skal lade sig begrænse af et dødt batteri. I solen kan højttaleren nemlig afspille musik udelukkende via solcelle teknologien. Der kan endda opnås opladning af det indbyggede batteri samtidig med afspilning af musik, ved place-ring i solen og ved moderat volumen.

Højttaleren er udstyret med en digital forstærkerteknologi, der ved hjælp af en speciel designet DSP (Digital Signal Processor) kan opnå høj og krystalklar lyd på helt op til 115 dB. Vores dygtige akustik-ingeniører sørger for denne fantastiske lydoplevelse.

Man kan have nok så meget strøm på sin højttaler, men går mobilen ud, kommer der ikke meget lyd. Derfor er Earwig udstyret med et USB-udtag, der giver rig mulighed for, at oplade sin smartphone, hvis det skulle blive nødvendigt — og det skulle det jo nok.

“Vi har designet højttaleren, fordi vi selv manglede den, og resultatet er langt bedre end forventet. Vi håber på, at kunne give andre den samme oplevelse som vi har har, med dette fantastiske produktet”, slutter Jonas Gissel.

 

5e50132b101584057b4dc85c7c576982_original

 

Pris og tilgængelighed

Earwig koster fra kr. 2.900,- på Kickstarter.

Levering forventes at starte i november i år.

Læs mere på Kickstarter

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.