Forside Nyheder

Ny sæson af ’Black Mirror’ lander på Netflix til oktober

-

blackmirrorTredje sæson af den populære, futuristiske og noget dystopiske tv-serie ’Black Mirror’ får sæsonpremiere til oktober.

Det sker på Netflix, hvilket allerede har skabt en del debat. Serien var nemlig oprindeligt bestilt og udsendt af den britiske tv-kanal Channel 4, men kanalen tabte simpelthen til Netflix, da seriens tredje sæson kom i udbud.

Fans af serien har glædet sig til at se, hvad serien kan uden britisk TVs normale restriktioner, og de kan altså få syn for sagn 21. oktober.

Det fortæller Netflix i en pressemeddelelse, hvor man også kan læse, at den populære serie ’Gilmore Girls’ tager springet fra tv til nettet og genopstår på Netflix til november – den 25. for at være præcis.

Derudover er Chelsea Handlers talkshow, ’Chelsea’, blevet fornyet og der kommer 90 nye episoder i 2017. Maria Bamfords serie om sig selv og sine mentale uligevægt, ’Lady Dynamite’, får også en anden sæson, og allerede 2. september kan fans af ’Chef’s Table’ se tredje sæson blive tilgængelig på Netflix.

 

Annonce