Forside Indhold og distribution Musik

iHeartRadio vil nu også streame musik on-demand

-

iheartradioDer bliver nu endnu flere om buddet, når det gælder betalte streaming-abonnementer.

iHeartRadio, en af de to store apps til streaming af ’rigtige’ radiostationer (Den anden er TuneIn), har annonceret, at de vil lave en Spotify/Apple Music/Tidal/Deezer/Pandora/Amazon-konkurrent.

Som alle de andre tjenester kommer den til at koste 10 dollars per måned at abonnere på, og man får adgang til 30 millioner sange, med en offline-funktion ligesom hos de andre tjenester.

Noget unikt for iHeartRadio er dog, at man med All Access (som tjenesten hedder) vil kunne gemme eller gen-afspille en sang, der lige er blevet spillet på en radiostation, man lytter til i app’en. Altså en slags Shazam-funktion for radio, der er direkte integreret med streaming-kataloget.

iHeartRadio lancerer også en billigløsning til 5 dollar, der hedder iHeartRadio Plus. Den tilføjer et on-demand-element til almindelig radiolytning, sådan at man kan lytte til en lang række programmer, når man vil, og ikke bare, når de spiller på en given radiostation.

Det sidste vil dog næppe blive tilfældet for de tusinder af ikke-amerikanske radiostationer, som iHeartRadio også streamer fra, og det er i det hele taget ikke meldt ud, om tjenesten bliver tilgængelig uden for USA og i givet fald hvornår.

Annonce