Forside Indhold og distribution Film

Nu kommer der en ’Fruit Ninja’-film

-

fruit-ninja-15-700x437Det måtte jo komme: Hollywood vil lave en ’Fruit Ninja’-film.

Hvis man kan lave en film baseret på ’Angry Birds’, kan man vel også lave en film baseret på et af de andre store casual gaming-succeser. Sådan tænker de hos New Line Cinema i Hollywood, nok ikke mindst fordi, ’Angry Birds’ har hevet mere end 346 millioner dollar ind ved billetlugerne rundt om i verden.

Så nu vender man sig altså mod ’Fruit Ninja’. Og så kan man jo klø sig lidt i hovedbunden over, hvordan man laver en spændende historie baseret på frugtskæring, men ifølge Hollywood Reporter er der allerede et fundament til en historie. Den skal handle om en gruppe utilpassede unge, der bliver rekrutteret til at redde verden fra undergang – som frugtninjaer.

Det er Tripp Vinson, der også producerede ’San Andreas’ for New Line, der skal producere filmen, hvis manuskript skrives af J.P. Lavin and Chad Damiani. De to er også involveret i manuskriptet til et andet filmprojekt med det lovende navn ’How To Survive A Garden Gnome Attack’.

Der er ikke sat instruktør eller premieredato på filmen endnu. ’Fruit Ninja’ er det næstmest sælgende spil på iOS nogensinde med mere end en milliard downloads.

 

Annonce