Forside Nyheder

Ny bog: Bang & Olufsen – en kærlighedshistorie

-

image599999988771

En ny bog om Bang & Olufsen er på gaden, hvor forfatteren fokuserer mere på produkterne end selve selskabet bag.

B&O entusiast Christian Frost står bag en ny bog om Bang & Olufsen. En bog der tager læseren på rundtur i produkterne gennem tiderne, krydret med anekdoter som:

Annonce:

Da grundlæggeren af SONY, Akio Morita, trådte ind på B&O’s stand på verdensudstillingen i Sevilla og tog en BeoLink 1000-fjernbetjening op i hånden. En af B&O’s repræsentanter spurgte, om Morita-san havde brug for hjælp. “Tak,” sagde han, “men jeg har selv en derhjemme.”

Eller historien om hvordan en B&O telefon inspirerede Apple og Steve Jobs til betjeningen på den første iPod.

Se også: B&O gav inspiration til Apple iPod

 

Bang & Olufsen – En kærlighedshistorie

“BANG & OLUFSEN – EN KÆRLIGHEDSHISTORIE er en fortælling om design, om store personligheder og om noget af det fineste, vi nogensinde har skabt i Danmark”, skriver forlaget People’s Press, og fortsætter:

“Den lille fabrik fra Struer i Vestjylland har inspireret os og defineret os i en menneskealder, og en lang række produkter fra B&O indgår i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York”.

Bogen tager også læseren med ind selskabets succes og fiasko, og hvordan Bang & Olufsen gang på gang har stormen af når det så dystert ud.

Produkterne fra B&O Play er også med i bogen.

Se også: Besøg på gården hvor det hele begyndte for B&O

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen – En kærlighedshistorie – er udkommet nu.

Prisen er kr. 400,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.