Forside Nyheder

TV 2 lukker digital Business-kanal

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

TV 2 BUSINESS-appen nedlægges, men dækningen af erhvervsstoffet fortsætter på TV 2s andre platforme.

Efter godt et halvt år i luften lukker TV 2 den digitale kanal TV 2 BUSINESS, der blev lanceret som en app dedikeret til en udvidet erhvervsdækning med businessnyheder, analyser og perspektiv.

“Vi må desværre konstatere, at TV 2 BUSINESS som selvstændig digital kanal ikke har levet op til vores forventninger om antallet af abonnenter”, fortæller TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt.

Annonce:

 

Tv-produkt til ændret medievirkelighed

TV 2 BUSINESS blev som digital kanal udviklet til at indgå i et selvstændigt produkt, der også gav adgang til TV 2 NEWS, og kanalen var et bud på et digitalt tv-produkt til den ændrede medievirkelighed, hvor brugeradfærden kræver løbende udvikling af nye platforme.

Et lignende digital first and only-produkt havde før premieren 17. maj ikke tidligere været set herhjemme.

“På TV 2 arbejder vi på højtryk med en digital transformation, og for at kunne lykkes med den omstilling er det nødvendigt at eksperimentere og afprøve nye aktiviteter, der tilpasser sig brugernes ændrede medievaner, og som kan generere ny omsætning til TV 2”, fortæller Anders Blauenfeldt, og fortsætter:

“Et af vilkårene i den strategi er, at ikke alle nye produkter er flyvedygtige – og vi må desværre erkende, at TV 2 BUSINESS falder i den kategori. Vi har lært meget af dette forløb, og samtidig har vores andre platforme, særligt TV 2 PLAY og vores nyhedsapp, udviklet sig rigtigt godt, og vi har konkluderet, at vi nu ønsker at koncentrere vores indsats på disse platforme”,

TV 2 BUSINESS lukker pr. 31. december 2016.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.