Forside Produkter HiFi & Surround

Denon flagskib: Hørebøffer med valnød og lammeskind

-

Denon AH-D7200 er flagskibet i Denons linje af hovedtelefoner og den nye reference for lukkede hovedtelefoner.

Denons nye flagsskibs-hovedtelefoner kombinerer den ypperste lydteknologi med eksklusive materialer i ægte valnød og lammeskind.

Hovedtelefonen er designet til dem, der ønsker en high end musikoplevelse og god komfort, hjemme som på job eller på farten.

Annonce:

 

 

 

Bag AH-D7200s klassiske ydre er stort set alle teknologier og materialer nyudviklede fra bunden for at kunne levere en exceptionel hovedtelefon.

Denon fortæller at lydbilledet serveres med en stor fylde og dynamik, fri for forvrængning og uønskede resonanser. Dette opnås vha. Denons nyudviklede Free Edge-membraner fremstillet af nanofibre, som gør dem både ekstremt stærke og lette.

Valnøddetræet er så hårdt, at det giver en egendæmpende effekt. Samtidig er træskallen formet, så forstyrrende resonanser og refleksioner elimineres. Derudover giver valnøddetræet en varmere – og ifølge Denon – en mere højtalerlignende klang.

Valnøddeørekopperne er placeret på ophæng af aluminium med kugleled, som justerer perfekt til din hovedform. Hovedbøjlen er beklædt med blødt lammeskind.

Ørepuderne er en syntetisk lædertype med memoryskum indenunder, så de former sig efter hoved og ører.

Alle ledere (kabler) inde i AH-D7200 fremstillet i 7N-kobber. Det er 99.99999% rent og iltfrit kobber.

Vægt: 385 gram (uden kabel).

 

 

Pris og tilgængelighed

Denon AH-D7200 koster kr. 5.499,-

Forhandles af: Hi-Fi Klubben

 

Annonce: