Forside CES CES 2017

Nyt ultratyndt, næsten kantløst tv fra Xiaomi bliver billigt

-

Det er ikke helt så tapet-tyndt som LGs nye W-serie.

Men den kinesiske mobilfabrikant Xiaomi har alligevel formået at lave et tv, der er næsten lige så tyndt som firmaets smartphones.

Annonce:

Mi TV 4 er kun 4,9 mm tykt på det tyndeste sted, og designmæssigt lægger det sig op ad den strategi, som Xiaomi har lagt på deres smartphones. Det har næsten ingen kanter, ligesom den smukke Mi Mix-telefon, der også blev vist frem ved pressemødet, fordi den nu kommer i hvid (se billede nederst).

Selv bagsiden har Xiaomi tænkt over, størstedelen af den er dækket af en metalplade, så man ikke behøver stille tv’et op ad en væg.


Xiaomis nye fjernsyn kører med Android, som firmaet selv har lagt et skin over, som de kalder Patch Wall, der bruger kunstig intelligens til at anbefale indhold til dig. Tv’et indgår i Xiaomis digitale økosystem, der ikke bare omfatter de telefoner, de er mest kendte for, men også alt fra køleskabe til elektriske løbehjul.

Hvis man ikke har lyst til at betale de minimum 75.000 kroner, LGs W-serie starter ved, kan man måske nøjes med Mi TV 4, for det kommer kun til at koste (højst) 1.500 dollar ifølge Engadget, altså lige over 10.000 kroner før danske skatter og afgifter. Det er for en 65 tommers-version.

Hvis man vil have en Dolby Atmos-udvidelse på, skal man regne med cirka 3.500 kroner ekstra. Mi TV 4 er nemlig en del af den såkaldte “modulære” trend inden for tv’er, hvor højttaleren, stik og den slags lægges ud i en boks eller soundbar for sig selv.

Men tv’et skulle også komme i en 49-tommers og en 55-tommers udgave, der formentlig bliver endnu billigere.

Xiaomis produkter er sjældne gæster i Danmark, men til den pris kan det være, det godt kan betale sig at importere tv’et selv.

Xiaomi, der tidligere er blevet kaldt ”Kinas Apple”, viste tv’et frem i forbindelse med deres første CES-pressemøde nogensinde. Firmaet er kun seks år gammelt, men har fået succes i Kina på rekordtid og er nu i gang med at forsøge at få deres produkter ud over Kinas grænser.

Annonce:
Forrige artikelTechnics lancerer billigere (men stadig dyr) udgave af SL-1200
Næste artikelTidal først med hi-res musikstreaming
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.