Forside CES CES 2017

Sennheiser går trådløs med deres hovedtelefoner

-

Et af de hovedtelefon-producenter, der er mere fokuseret på kvalitets-lyd omfavner nu for alvor trådløs teknologi.

Sennheiser har på CES-messen præsenteret to nye produkter, der viser, at firmaet mener det alvorligt med deres trådløse satsning.

Annonce:

Først og fremmest har de lanceret en trådløs version af deres populære HD 4-hovedtelefon, der er rettet mod forbrugerne og ikke så meget mod lydstudier m.m., hvor Sennheiser ellers slår deres folder.

Den trådløse udgave kører med Bluetooth 4.0 og fås i to versioner: Med og uden støjreduktion.

Hovedtelefonerne kan holde op til 25 timer på en opladning – ifølge Sennheiser kan de klare 19 timer, når støjreduktionen er slået til på den model, der har det ombord.

Derudover har de NFC til hurtig parring og der er en mikrofon til eventuelle telefonopkald. Endelig følger der også et kabel med, der kan sættes til, hvis batteriet skulle løbe tør.

Sennheiser har dog også annonceret et trådløst in-ear-headset. Det er af typen, der er trådløst undtagen på den sidste distance op til øret. MOMENTUM er navnet på modellen, der er lavet i et stilrent design med metallook på selve øretelefonerne. Det metallook er ikke helt tilfældigt – selve lydtunnellerne er faktisk udført i rustfrit stål

MOMENTUM kører med Bluetooth 4.1 og klarer 10 timer på en opladning. Den har også mikrofon til telefonopkald, kan være forbundet til to enheder på engang og nakkebøjlen kan vibrere, hvis der kommer et opkald.

Dansk tilgængelighed og pris er endnu ikke offentliggjort.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.