Forside CES CES 2017

Svævende højttaler med hifi-lyd

-

Det skal åbenbart være en trend med svævende højttalere på årets CES-messe.

Ud over LGs flyvende højttaler, så valgte den lille, amerikanske elektronik-startup Crazybaby lejligheden til at præsentere deres bud på en flyvende højttaler.

Annonce:

Det skete under CES Unveiled-eventen, der hvert år giver pressen en forsmag på, hvad der bliver præsenteret i de kommende dage på CES, især med fokus på mindre virksomheder.

Mars, som Crazybabys højttaler hedder, er dog noget større end LGs model, selvom idéen er den samme. Basen er en subwoofer, og tweeteren hænger så magnetisk i luften over basen. Ifølge Crazybaby giver det Mars en langt mere hifi-agtig lyd end andre svævende højttalere.

Mars kan dog lidt ekstra sjove ting. Ligesom LGs model flyver den selv ned og lader op, når det er nødvendigt, og letter så igen, når den er klar. Men fordi tweeter-”ufoen” er magnetisk, kan den sættes på hvad som helst. Så den kan f.eks. sættes på basens front, hvis man hellere vil det, eller op på væggen bag basen.

Mars kan samtidigt kobles op med endnu en Mars-højttaler i en stereo-konfiguration. Skal man have fingre i den, skal man købe den via den amerikanske Amazon-butik.

Crazybaby fremviste også en anden sjov lille kugle-højttaler, Luna, med forskelligfarvet lys i. Det specielle ved den er, at den kan konfigureres i multirums-opsætning med op til 32 højttalere.

Annonce:
Forrige artikelVerdenspremiere i nat: Samsung klar med QLED
Næste artikelDet næste skridt indenfor VR: Sandaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.