Forside Nyheder

Pladespillerbogen fra Rega er udkommet

-

Pladespillerbogen “A Vibration Measuring Machine” By Rega

Bogen “A vibration measuring machine” er læsning for alle med interesse i musikreproduktion, pladespillerdesign, Hi-Fi og ikke mindst Rega.

Den er opdelt i 3 dele:

1. Den første del er skrevet af Bill Philpot, grafisk designer, fotograf og en ven af Roy Gandy. Det er den dybdegående historie om baggrunden for virksomheden Rega. Her beskrives det, hvordan Regas grundlægger Roy Gandy voksede op, og hvad der førte til at han skabte Rega.

Det er historien om, de vigtigste begivenheder og skabelsen af produkterne fra begyndelsen og frem til i dag. Her er blandt andet historien om tilblivelsen af den legendariske RB-300 tonearm, de første Ela transmissionslinie højttalere og hele forstærkerserien. Afsnittet er dermed også et tidsbillede på Hi-Fi branchens udvikling i England og Europa.

2. Del to tager afsæt i Roy Gandy´s indgående viden om pladespillere. Afsnittet er skrevet af Paul Messenger, en af Englands mest erfarne og respekterede Hi-Fi anmeldere. Paul Messenger er qua sin store tekniske indsigt og erfaring god til at formidle Roy Gandy`s teorier til let forståeligt sprog.

Afsnittet beskrives som enestående, da der ikke findes andre bøger om pladespillerkonstruktioner. Der gøres op med en del af de myter der er omkring pladespillere og der beskrives forskellige konstruktionsprincipper. Eksempelvis et afsnit om fast og flydende ophæng, armtyper og plint konstruktioner. Hver del beskrives indgående med deres fordele og ulemper.

3. Bogens tredje del er af centrale personer i og omkring Rega. Nuværende og tidligere medarbejdere og leverandører, fortæller deres oplevelser med Rega.

“A vibration measuring machine” er på 314 sider på engelsk. Den er komponeret med billeder og illustrationer, der understøtter historien og leveres som hardback.

 

 

Pris og tilgængelighed

Bogen “A Vibration Measuring Machine” kan købes hos alle Rega-forhandlere i Danmark.

Prisen er kr. 350,-

 

Annonce