Forside Nyheder

Panasonic OLED: Nu THX 4K og UHD Premium

-
Panasonic OLED TV EZ1000

Panasonics nye 2017-modeller OLED TV er nu certificeret til THX 4K og Ultra HD Premium

Panasonics nye OLED TV for 2017, det er modellerne ‘4K Pro’ EZ1000 og EZ950, er nu blevet certificeret.

Nu kan der skrives såvel THX 4K som Ultra HD Premium på.

Samtidig har de nye reference-modeller OLED TV gennemgået en omfattende ‘tuning’ hos Hollywood-selskabet Deluxe. Deluxe er markedsledende i verden på digitale tjenester og teknologi for indhold og distribution.

Hos Deluxe er Panasonics OLED TV blevet kastet for ‘løverne’, og udsat for eksperter indenfor color grading, billede-forskere og -ingeniører. De har arbejdet med Panasonic i test, tuning og kalibrering.

 

OLED EZ950

 

Referencemonitor

Resultatet er at topmodel EZ1000 nu også er godkendt som professionel monitor for color grading af såvel Hollywoods store film og tv-serier.

“We couldn’t be more excited to work with a partner like Panasonic who recognizes the seriousness of what we require in terms of colorimetry and has collaborated with us to tune and rigorously test the technology”, fortæller Stefan Sonnenfeld, Chief Creative Officer of Deluxe, og han fortsætter:

“Since our clients trust us to ensure that consistency of experience we need to be really comfortable. After putting this TV through its paces, we are confident that it does – throughout post-production and right to the consumer”.

Han sammenligner Panasonics EZ1000 OLED TV med professional grade monitorer.

“Color has a latent power; its ability to evoke emotions that help filmmakers tell stories. If you aren’t seeing color as it was intended, you aren’t getting the experience that was intended”, lyder det fra Sonnenfeld, der fortsætter:

“Until now there hasn’t been an affordable way to present multiple formats consistently in a way that we can approve. The Panasonic EZ1000 TV is a major breakthrough, delivering consistently with the parameters and characteristics we see on professional-grade monitors that our colorists are referencing”.

Det er modellerne 65″ EZ1000, 65″ EZ950 og 55″ EZ950 der nu er certificeret og tunet til markedet, mens 77″ EZ1000 vil gennemgå samme inden lanceringen til efteråret.

 

OLED EZ1000

 

Annonce