Forside Produkter Connected Home

Danske Airtame fik overskud i 2016

-

Det danske startup Airtame, der startede i 2013 som et crowdfunding projekt, har fået stor succes i bl.a. USA.

Efter en hård start med produktions- og leveringsproblemer, er Airtame kommet ovenpå. Airtame har netop fremlagt et 2016 regnskab, hvor den danske virksomhed er gået fra 7.3 mio. i underskud i 2015 til et lille overskud på 575.540 kr.

Airtame producerer et HDMI stick, der på mange måder minder om en Chromecast. Men hvor Chromecast er begrænset til software der kan “caste” til den, så er Airtame den universielle trådløse HDMI-stik som trådløst kan modtage skærmbilleder og lyd fra computer, tablet og smartphone.

Succes med B2B istedet for B2C

Da Recordere.dk mødte Airtame for første gang på CES i 2014 i Las Vegas (se video øverst i artiklen), var holdet fokuseret på at lave et stick som skulle bruges i hjemmene, men efter ændret fokus, hvor Airtame nu retter sig mod virksomheder og uddannelsesinstitutioner har det for alvor taget fart.

“Det føles godt – men vi fokuserer meget mere på, hvad vi er i gang med nu. Vi går efter at fordoble vores toplinje i år, i forhold til sidste år,” siger Jonas Gyalokay, direktør for Airtame, til finans.dk

Nu vil Airtame bygge videre på succesen ved fortsat at satse på skolevæsenet i USA, og så også satse på større lande i Europa (Tyskland, Holland og Storbritannien).

Annonce