Forside Nyheder

Ny, billig Moto E4 Plus har gigant-batteri ombord

-

Motorolas smartphones er ikke nødvendigvis de mest udbredte i Danmark, men de er da til at få fat i.

Disse smartphones, der nu laves af Lenovo er som regel i den menneskelige ende af prisskalaen, men er så til gengæld ikke de største udstyrsstykker rent hardwaremæssigt.

Men alligevel stikker det engang imellem af for Motorola-telefonerne. Et nyt eksempel på dette er budget-smartphonen Moto E4, som netop er blevet annonceret.

Vi har endnu ikke her på redaktionen hørt noget om, hvorvidt telefonen kommer til Danmark, men hvis den gør, bliver den formentlig billig. Den er sat til at koste 130 dollar, altså under 1.000 kroner før danske skatter og afgifter. Men den har en storebror, som man nok gerne vil lægge lidt ekstra stakater for.

E4 Plus koster 50 dollar eller cirka 350 kroner ekstra (igen før danske skatter og afgifter), men så får du også et – hold fast – 5.000 mAh-batteri med i telefonen.

Det er naturligvis ikke lige så meget som det 10.000 mAh-batteri, der sidder i Quiktel K10000 Pro, men til gengæld er der ikke tale om en mystisk og dyr telefon fra Kina. De 5.000 mAh skal sammenlignes med, at de fleste flagskibstelefoner i dag har et batteri på mellem 3.000-4.000 mAh.

E4 Plus er derudover en mellemklasse-telefon, som nogle måske ville betragte som en phablet. Den har en 5,5 tommer skærm i fuld HD, Snapdragon 427-chipset og et 13-megapixels kamera. Hvis man bare vil have en smartphone, der ikke koster alverden og holder læææænge på batteriet, kan den godt være værd at overveje – hvis den altså kommer til salg herhjemme.

Annonce