Forside Nyheder

Joy-Cons i SNES-design er kun til fans med store pengepunge

-

Hvor stor Nintendo-fan er du?

Er du så stor fan, at du måtte have dig en Switch, alene fordi, du havde en Super Nintendo-maskine engang og har købt enhver konsol fra Nintendo siden?

Så er du formentlig lige i målgruppen for disse Joy-Cons til Switch, der er udformet i Super Nintendo-design.

De kommer fra ColorWare, der allerede gør sig i bl.a specialmalede Switch-konsoller. Men de her Joy-Cons emmer af nostalgi og trækker tråde tilbage til dengang, spilkonsoller stadig var et nyt fænomen.

Men hvis du nu er i målgruppen, er du formentlig også klar til at overkomme de to største hurdler ved disse SNES-Joy-Cons. Den ene er, at vi endnu ikke ved, om de kommer til Danmark, så de skal muligvis bestilles hjem via nettet fra enten USA eller et andet land.

Det andet er prisen, der signalerer, at det her virkelig er for Nintendo-fans. Den amerikanske lanceringspris ligger på 200 dollar, eller omtrent 1350 kroner før danske skatter og afgifter. Det er mere end dobbelt så meget som Joy-Cons normalt koster.

Annonce