Forside Baggrund

Plejmo klar til Apple TV.

-
Plejmo.com

Gode nyheder til alle filmfans med et Apple TV! Plejmo udgiver sin første app til Apple TV. Fra i dag kan du som bruger af deres streamingtjeneste også se alle filmene på stor skærm med den helt nye app til Apple TV.

“Vores kunder har efterlyst en tvOS-app et stykke tid nu, og vi er rigtig glade for, at vores brugere nu kan nyde deres yndlingsfilm på stor skærm via Apple TV,” siger Ulrika Viklund, chef for Magine Consumer Group. “Ved at lancere en app til Apple TV har vi udfyldt et vigtigt tomrum: med apps til tvOS, Android TV og de nyligt lancerede apps til Samsung Smart TV samt understøttelse af Chromecast og AirPlay er Plejmo nu tilgængelig på alle tv.”

Vores filmafspiller findes til alle større platforme, så uanset hvilken skærm du bruger, er dine Plejmo-film der allerede.

Annonce:

Plejmo-appen fås til Apple TV Generation 4 og nyere og kan downloades gratis fra App Store i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.