Forside Nyheder

Eurosport Player: Ny streamingtjeneste med topsport

-
Foto: Discovery Networks Danmark

Eurosport Player er en ‘ny’ streamingtjeneste der vil levere topsport til en god pris.

Egentlig er Eurosport Player ikke ny, men tjenesten er blevet bygget om, så den nu fremstår i nye og bedre klæder, og med bedre teknik i motorrummet.

For en normalpris på 129 kr/måned (99 kr. per måned i intropris) der satser Eurosport Player på at levere topsport til en fornuftig pris. Ikke mindst for sportsinteresserede der kan lide bold.

Annonce:

Indholdet er fodbold fra Premier League, Alka Superliga, fodboldlandsholdets kampe mellem slutrunderne, La Liga, Serie A, FA Cup, Europa League, Eliteserien og Major League Soccer krydret med cykling fra bl.a. Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta Espana samt Grand Slam tennis, OL, Le Mans, atletik, badminton, golf, rugby, vintersport mm.

 

Discovery bag

Det er Discovery Networks Danmark der står bag Eurosport Player, og de fortæller at en stor del af indholdet vil være eksklusivt for abonnenter på streamingtjenesten.

“Vi er meget begejstrede for at kunne byde velkommen til Eurosport Player, der endegyldigt skal stille de sportshungrende danskeres sult og give danske sportsfans de bedste sportsrettigheder til en attraktiv god pris”, fortæller Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark, og fortsætter:

“Med Eurosport Player er forbrugerne garanteret onlineadgang på tværs af alle moderne devices til Danmarks største og måske bedste udvalg af sports-tv – ikke mindst fodbold”.

 

Simultant live tv

Fra Eurosport Player er der adgang til at se live tv fra sportskanalerne Eurosport 1 og Eurosport 2.

I tilfælde af at begge kanaler sender noget spændende som du bare må følge med i, så understøtter app’en at vise begge kanaler simultant.

Arkivindhold ligger i op til 30 dage.

 

Pris og tilgængelighed

Eurosport Player koster kr. 129/måned.

Introduktionsprisen frem til og med maj er kr. 99/måned.

Eurosport Player kan ses via Mac/PC, tablet/smartphone (iTunes og Android), Apple TV, Chromecast, SmartTV (Samsung) samt PlayStation 4 og Xbox One.

 

Annonce:
KILDEDiscovery Networks Danmark
Forrige artikelStofa og Boxer melder sig klar til fri TV-roaming
Næste artikelRecordere besøger Netflix: Kom med bag kulisserne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.