Forside Baggrund

Danmark udslettes i nyt Netflix-drama, The Rain

-

En regnbåren virus udsletter næsten hele den danske befolkning. The Rain er en ny spændingsserie, og Netflix første egenproducerede på dansk.

The Rain er en ny spændingsserie på Netflix, og trods den engelske titel er det streamingstjenestens første egenproduktion på dansk.

Annonce:

Vi har set de første par afsnit og der er dømt drama på den nære intense måde vi er kendt for i Skandinavien.

Handlingen foregår i tiden efter apokalypse, jordens undergang. Eller rettere, efter de første par afsnit vi ved ikke præcis hvad der er sket. Ej heller om det er hele jorden, eller kun Danmark, der er berørt.

Men udgangspunktet for serien er at civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. En brutal virus kom til landet med regnen.

Der er dog enkelte overlevende, men med overfladevandet inficeret skaber det over årene mangel på føde, og en kultur af den stærkeste overlever.

Et ungt søskendepars far kan ligge inde med viden om hvordan virussen bekæmpes, men han er forsvundet på 6. år og ingen ved om han fortsat er i live. Søskeneparrets søgning efter farmand kaster dem senere ind i en gruppe af overlevende.

Sidehistorierne er universelle temaer som opvækst, jalousi, overlevelse og den første kærlighed. Psykologisk drama mere end en gyser, men hvor producenten bag har fået mulighed for at lege med mange aspekter af hvordan et ordnet samfund, som det danske, pludselig kan se ud hvis alt rives fra hinanden.

Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil.

Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?

Personligt fandt jeg historien (efter 2 afsnit) fængende og serien har det der ubeskrivelige element der gør det svært at slippe den. At man bare lige må se hvad der sker videre frem. På samme tid både skræmmende og facinerende.

 

Ny trailer

Den nye officielle trailer er netop udkommet i dag. Se den her.

 

Tilgængelighed

Den danske tv-serie ‘The Rain’ har premiere på Netflix d. 4. maj 2018

 

Galleri

 

Bag om

The Rain er skrevet af Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag) og skabt sammen med Esben Toft Jacobsen (Den kæmpestore bjørn, Resan till Fjäderkungens Rike) og Christian Potalivo (Dicte, De nye lejere, Lang historie kort). Serien er produceret af Miso Film.

På rollelisten er blandt andre Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen), Angela Bundalovic (Blodsøstre) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab).

 

Annonce:
Forrige artikelHTCs næste flagskib annonceres 23. maj
Næste artikelSonos teaser nyt d. 6/6
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.