Forside Indhold og distribution Musik

Beyoncé benægter Tidal-fusk på ny plade

-

Hvorfor udtale sig til pressen, når man kan tale til millioner af fans via sin musik?

Det synes at være idéen bag måske den mest officielle tilkendegivelse, der er kommet fra Beyoncé og Jay-Z i sagen om fusk med Tidals streaming-tal.

Annonce:

Tidal, som Jay-Z ejer det meste af, er blevet anklaget for kunstigt at have skruet op for streamingtallene på albums med Beyoncé, Jay-Z og Kanye West, sådan at de tre fik flere penge i royaltyudbetalinger.

Men Beyoncé siger fra på det nye album, som hun og husbonden Jay-Z har lavet, og som kun findes eksklusivt på Tidal, ’Everything Is Love’. I sangen ’Nice’ synger hun om, hvor bedøvende ligeglad hun er med streamingnumre. Og at hvis hun ikke havde været ligeglad, ville hun have smidt sit sidste, store værk, ’Lemonade’ på Spotify: “If I gave two fucks about streaming numbers / would have put Lemonade up on Spotify”.

Det nye album er udgivet under de to kunsteres borgerlige efternavn som par: The Carters. Videoen til singlen ‘Apes**t’ er blandt andet optaget på Louvre-museet i Paris.

 

Annonce:
Forrige artikelTop 10: Disse TV-modeller hitter her til VM
Næste artikelHBO kan gå efter Netflix’ strube efter AT&T-opkøb
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.