Forside Nyheder

Snydt: Lenovo Z5 har alligevel et kamerahak

-

Lenovo er ved at være gode til det med hype, ser det ud til.

I hvert fald lykkedes det Lenovo at få hele verden til at tro, at deres næste smartphone-flagskib var næsten fuldkommen kantløs.

Annonce:

Men det er den slet ikke.

Nu er Z5 nemlig blevet afsløret, og ligesom på alle de andre smartphone-flagskibe for tiden har smartphonen den type kamerahak, vi første gang så på iPhone X.

Spekulationerne om, hvor Lenovo havde gjort af front-kameraet var altså grundløse – men grafiske sammenligninger viser, at Lenovo måske heller ikke har været helt ligefremme i deres marketing.

Der er stadig tale om en smartphone med 90% af fronten dækket af skærm (de oprindelige informationer sagde 95%). Skærmen er dog ret lang i det. Den er på 6,2 tommer med et skærmforhold på 19:9, opløsningen er dog i den lave ende for smartphones i denne tid, den er kun 1080p.

Andre hovedfeatures på Z5 er et dobbeltkamera bagpå med to 16 megapixel-sensorer og et batteri på 3300 mAh. Prisen er dog også en feature i sig selv. I Kina, hvor den kommer til salg om en uge, kommer telefonen til at koste under 2000 kroner.

Annonce:
Forrige artikelBFE: Biografernes filmvinduer presses af streaming
Næste artikeliOS 12 understøtter to Face ID-profiler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.