Forside Indhold og distribution Film

MoviePass gik ned på en travl sommer-fredag

-

Udfordringerne vælter stadig nedover det første, rigtige, Netflix-agtige abonnement til biografer.

Ud over, at en af USAs største biografkæder nu selv vil lave en lignende tjeneste, løb MoviePass fredag aften ind i et klassisk problem, når man centraliserer en hvilken som helst form for tjeneste.

Annonce:

Hele systemet gik ned på en af ugens travleste aftener, der samtidig er en af de travleste sæsoner i biograferne. Mange steder i USA er der nemlig en voldsom hedebølge lige nu, og mange mennesker forsøger at undslippe varmen ved at flygte ind i biografernes airconditioning.

Derudover er sommeren traditionelt den periode, hvor de fleste, store blockbusters bliver sat op på det store lærred, og det skaber normalt også ekstra travlhed ved billetlugerne.

MoviePass løste dog problemet ved at love kunderne, at de kunne få refunderet billetter købt på normal vis, hvis de sendte et foto af billetten ind til MoviePass via chat-funktionen i MoviePass-app’en.

 

Annonce:
Forrige artikelSonos advarer: Understøttelse af ældre produkter kan snart blive droppet
Næste artikelFørste store casting-nyhed på Star Wars Episode IX: Keri Russell
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.