Forside Produkter Mobil

Huawei lancerer ny MediaPad T5

-

Huawei MediaPad T5 til store som små, med Android 8 ombord.

MediaPad T5 er en ny model i Huaweis familie af Android-tablets.

Annonce:

Med den nye tablet har Huawei forsøgt at forene simpelt design og høj performance med en teknologi, der også har den yngre forbruger i tankerne.

Tager tabletforbruget overhånd hos de små, så kan ‘Børnehjørnet’ hjælpe. Det er en funktion der giver forældre mulighed for at sætte begrænsninger på barnets tabletforbrug, samtidig med at der er kontrol over hvilken type indhold barnet eksponeres for og hvilke apps der kan hentes.

“Vi ved, at tablets især er populære blandt småbørnsfamilier. Derfor har børnene været omdrejningspunktet for den nye MediaPad T5, som forener høj kvalitet og underholdning med nogle funktioner, som giver børn mulighed for at udvikle et sundt forhold til deres tablet”, fortæller Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Børnehjørnet-funktionen kan også indstille lyset på skærmen og give en advarsel hvor barnet sidder for tæt på skærmen eller sidder uhensigtsmæssigt med tabletten.

 

 

Øvrige funktioner

MediaPad T5  er udstyret med to højttalere i bunden for stereogengivelse, og skærmen er en 1920×1200 FHD IPS på 10,1″ i størrelse.

Processor er Kirin 659 med 8 kerner og der er microSD-kortlæser med mulighed for op til 256 GB memorykort. Android version er 8.0 Oreo.

Der følger der en licens til Microsoft Office med.

Vægten er 460 gram og farvevalg er sort og champagne.

 

Pris og tilgængelighed

Huawei MediaPad T5 koster:

  • 16GB WiFi kr. 1.499,-
  • 16GB WiFi+4G kr. 1.799,-
  • 32GB WiFi kr. 1.799,-
  • 32GB WiFi+4G kr. 2.199,-

Forventet salgsstart: 20. september.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.