Forside Produkter Mobil

Huawei Mate 20 Lite har 4 AI-kameraer

-

Første smartphone i ny Huawei Mate 20-serie kommer med 4 AI-kameraer

Den nye Huawei Mate 20 lite bygger videre på den tidligere Mate-serie, nu understøttet af AI (kunstig intelligens).

Annonce:

Skærmen er en 6,3 tommer 19:5:9 FHD+ (2340×1080) FullView-skærm, og der er et octa-core Kirin 710 chipset og seneste udgave af Android Oreo ombord.

AI benyttes også til at optimere lyden, som at fjerne den omgivende støj under samtaler.

Derudover er der også indbygget et smart-galleri, som ved hjælp af kunstig intelligens identificerer og inddeler automatisk dine billeder i 15 store kategorier og yderligere 100 små kategorier, som fx mad, så du nemt og hurtigt kan gennemgå dine billeder.

 

Dual-kameraer på begge sider

Der er dual-kameraer på både for- og bagside. På forsiden et 24 Mpixel kamera og et 2 Mpixel kamera, og på bagsiden et 20 Mpixel kamera og et 2 pixel kamera.

Samspillet mellem de to kameraer, der tilsammen udgør ét, gør at der kan fanges dybdeinformation sammen med billedet. Det betyder, at du vil kunne tage billeder med bokeh effekt, som fremhæver motivet af dit billede.

Derudover kan frontkameraerne genkende over 200 scenarier på tværs af otte kategorier (Blue Sky, Beach, Plant, Night, Stage, Flower, Indoors og Snow) og optimerer hvert med unikke konfigurationer.

Kameraet på bagsiden, der er udstyret med 20MP og 2MP-sensorer, kan genkende over 500 scenarier på tværs af 22 kategorier (bl.a. Portrait, Blue Sky, Snow, Ancient Building, Fireworks, Plant, Cat, Dog, Text, Food, Car og Night).

Smartphonen identificerer automatisk forskellige scener og justerer kameraindstillingerne derefter, så brugerne får det bedste resultat.

 

Øvrige funktioner

Adgang via enten ansigtsgenkendelse eller en hurtig fingeraftrykslæser.

Der er adgang til Game Suite, som tilbyder spil til mobilen.

Batteriet er 3.750 mAh batteri, og telefonen har Huawei Quick Charge.

Huawei Mate 20 lite udkommer i farverne Black, Sapphire Blue og Platinum Gold.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Huawei Mate 20 lite koster kr. 2.999,-

Forventet salgsstart: 21. september 2018

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Samsung Galaxy Note 9
Næste artikelHuawei lancerer ny MediaPad T5
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.