Forside Indhold og distribution Film

Guillermo Del Toro skal lave ’Pinocchio’ til Netflix

-
Foto: Gage Skidmore

Ordene ’film’ og ’Pinocchio’ vil nok få mange til at tænke på Disney-filmen af samme navn.

Men historien om Pinocchio er gammel og italiensk og på ingen måde ejet af Disney. Derfor står det frit for Netflix at lave en Pinocchio-film, hvilket de har tænkt sig at benytte sig af.

Det er ingen ringere end Guillermo Del Toro, der skal instruere filmen, og han har tilsyneladende drømt om at lave en Pinocchio-film ”Lige så længe, som jeg kan huske”, som Del Toro siger i en udmelding til pressen.

Del Toros udgave af Pinocchio kommer til at foregå i 30’ernes Italien, mens Mussolini var på vej frem. Men selv om filmen bliver en stop-motion-animationsfilm i musical-stil er det ikke sikkert, Pinocchio er en dukke.

”I vores udgave er Pinocchio en uskyldig sjæl, hvis far er komplet ligeglad med ham. Han bliver væk i en verden, han ikke forstår og kommer ud på en fantastisk rejse, der giver ham en dyb forståelse af faderen og den virkelige verden”, forklarer Guillermo Del Toro.

Det er Guillermo Del Toros første animationsfilm som instruktør. Han skabte animationsserien ’Trollhunters’ til Netflix, men han var kun medinstruktør på ganske få afsnit af serien.

Annonce