Forside Nyheder

Netflix opruster til krig mod Disney: Vil låne 13 mia. til indhold

-

Vi nærmer os 2019, og på streamingfronten har det stor betydning.

Annonce:

I løbet af næste år vil Disney nemlig åbne sin egen streamingtjeneste, hvilket forventes at give de nuværende streamingtjenester hård konkurrence. Det gælder især for Netflix, der siddet med rettighederne til en hel del Disney-ejede film.

Men Netflix har ikke tænkt sig at lægge sig fladt ned, ser det ud til. I stedet vil de tage kampen op og prøve at konkurrere med Disney ved at skabe deres eget kvalitetsindhold.

Det vil de gøre ved at hente 2 milliarder dollar – godt 13 milliarder kroner – som lån, der skal bruges til “generelle virksomhedsformål, hvilket kan inkludere køb, production og udvikling af indhold, kapitalomkostninger, investeringer arbejdskapital og potentielle opkøb og strategiske handler”, som det hedder i en pressemeddelelse.

Det er altså ikke sikkert at alle pengene vil blive brugt på at producere nyt Netflix-indhold, noget af det kan også blive brugt til opkøb af indholdsrettigheder eller opkøb af små firmaer.

Netflix er samtidigt igang med at skære fedtet fra for at gøre sig klar til konkurrencen fra Disney.

Annonce:
Forrige artikelGuillermo Del Toro skal lave ’Pinocchio’ til Netflix
Næste artikelFræk hip hop Play:5 model fra Sonos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.