Forside Produkter Mobil

Modtendens? Kamerahak er ude og hovedtelefonstik inde på ny Google Pixel-telefon

-
Baseret på anonyme kildeinformationer fra bl.a. OnLeaks har 91Mobiles lavet dette konceptdesign af, hvordan de nye lightversioner af Google Pixel kunne se ud (Foto: 91mobiles).

En ny billig-udgave af Googles Pixel 3-telefon ser ud til at droppe kamerahakket og lade hovedtelefonstikket vende tilbage

Dermed bryder telefonen med to af de mest vedholdende og fremherskende trends i smartphone-design lige nu. Selv firmaer som OnePlus, der holdt fast i hovedtelefonstikket til den bitre ende, har nu overgivet sig. Og Samsung, der var et af de sidste firmaer, hvis flagskibsmodel ikke havde et kamerahak, er nu på vej med netop dette design.

Annonce:

Det ser dog ud som om, Google mener, der er et stort publikum, hvis medlemmer er bedøvende ligeglade med kamerahakket og som foretrækker en billigere smartphone, der stadig har et hovedtelefonstik.

To kilder på nettet, 91mobiles og OnLeaks, har begge fået fingre i informationer om at Google skulle være på vej med en Pixel 3-udgave i mellemklassen, noget, der tidligere også har gået rygter om. I dette tilfælde er der tale om en light-version af den store udgave af Googles smartphone, Pixel 3 XL.

Kompromiserne, man går på for at få telefon billigere, er en mindre skærm med en lavere opløsning. Modsat den dyre version af Pixel 3 XL, der har en 6,3-tommers skærm med 2960 x 1440-opløsning, har light-versionen i stedet en 6-tommers skærm med en opløsning på 2220×1080. Den lille light-version skulle have en 5,5-tommers skærm med samme opløsning. Dermed har den samme størrelse skærm som hovedmodellen, men med lavere opløsning.

Samme gode kamera

Og så er der altså ikke skærm helt ud til kanten, kamerahakket er væk og der er kun et kamera på fronten, ikke to som på Pixel 3 XL.

Men derudover skulle specifikationerne på XL-versionen være de samme som på den lille light-version, der tidligere er gået rygter om. Det rygtes at begge versioner vil være baseret på Snapdragon 670 i stedet for 845 som i Pixel 3 og 3 XL, og have minimum 32GB lagerplads i stedet for 64GB. Der er heller ikke noget stereolyd på fronten, kun mono, men til gengæld vender hovedetelefonstikket altså som nævnt tilbage.

Hovedkameraet bagpå skulle dog være det samme som i Pixel 3, og det er vigtigt, for det anses for at være et af de bedste på markedet.

Hvad prisen kommer til at ligge på er svært at sige på nuværende tidspunkt – især taget i betragtning, at Pixel-telefonerne stadig ikke sælges officielt i Danmark. De kan dog købes i flere butikker gennem parallelimport.

Annonce:
Forrige artikelYouSee har igen åbnet hanen for personoplysninger der ikke måtte offentliggøres
Næste artikelHer er Samsungs største biografskærm
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.