Forside CES CES 2019

Ring klar med ny smart dørklokke med kamera

-
Ring – Smart dørklokke med kamera

Ring Electronics har på CES 2019 i Las Vegas præsenteret deres nye Ring Door View Cam dørklokke med kamera. Ring Door View Cam er en trådløs video-dørklokke, der transformerer en dør-kikkert om til en intelligent sikkerhedsenhed.

Ring Door View Cam kan monteres direkte på hoveddøren uanset om man bor i hus eller lejlighed, og giver så ejeren adgang til at se hvem der står foran døren via sin smartphone.

Jamie Siminoff, Ring’s grundlægger og chefopfinder udtaler: “Vi har over årene hørt fra talrige kunder som ønsker at sikre deres hoveddør med en Ring dørklokke, men ikke har mulighed for at installere en af vores eksisterende dørklokker. Med tilføjelsen af Door View Cam kan vi nu give fred i sindet til alle kunder.”

Annonce:

Den nye dørklokke kan bl.a. selv fornemme aktivitet udenfor hoveddøren og meddelele boligejeren det med en besked via en app, ligesom den kan optage video i både lys og mørke og registrere hvis nogen banker på i stedet for at bruge dørklokken. Døren kan overvåges og besvares via smartphone og dørklokkens samtaleanlæg.

 

Pris og levering

Ring Door View Cam kommer senere på året, og den forventede pris i Danmark bliver omkring 1.500 DKK.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Ring
Forrige artikelSony: 3D-musik på vej
Næste artikel”Nyt” Mario-spil på gaden til Switch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.