Forside Produkter Mobil

Shot on iPhone Challenge: Del dine bedste iPhone-billeder

-

Apple annoncerer “Shot on iPhone Challenge”. Del dine bedste billeder taget med iPhone

Apple vil gerne dele de bedste billeder taget med en iPhone og har lanceret “Shot on iPhone Challenge”.

Annonce:

Frem til d. 7. februar kan man indsende sine pletskud til konkurrencen. Et dommerpanel vurderer indsendelserne fra hele verden og udvælger 10 vinderbilleder, som offentliggøres i februar.

Vinderbillederne vil blive vist på billboards i udvalgte byer, i Apple Retail Stores og online.

Der kan ikke vindes noget udover æren. Apple overtager ikke rettighederne til billederne, men vil bruge de udvalgte billeder i et år til udstilling, reklamer mv. uden vederlag.

Som det fremgår af de eksempler Apple har fundet frem, så handler det ikke om at have den nyeste og dyreste iPhone for at være med.

Disse tre eksempler er skudt på modeller som iPhone 6s og iPhone 7.

 

Taget med iPhone 7 af Erdem Summak

 

Taget med iPhone 6s af Mariko Klug

 

Taget med iPhone 6 af Mandy Blake

 

Sådan indsender du dit pletskud

Læg dit bedste billede taget med iPhone op på Instagram eller Twitter med hashtagget #ShotOniPhone for at deltage i Shot on iPhone Challenge.

Skriv i billedteksten, hvilken model der blev brugt.

Alternativt kan du også sende billedet i den bedst mulige opløsning til email [email protected] hvor billedet er omdøbt til filnavn fornavn_efternavn_iphonemodel

Billederne kan komme direkte fra kameraet, være redigeret med Apples redigeringsværktøjer i Fotos-appen eller med software fra tredjeparter.

Du skal være mindst 18 år gammel for at kunne deltage.

 

Dommerne til Shot on iPhone Challenge

Pete Souza (USA)
Pete var øverste officielle fotograf for Det Hvide Hus for præsident Obama. Hans bog, “Obama i nærbillede” debuterede som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste og er en af de bedst sælgende fotobøger nogensinde.

Austin Mann (USA)
Austin er en kreativ iPhone-fotograf og filmskaber, der har rejst over hele verden og arbejdet med talrige velgørende organisationer for at hjælpe med at belyse deres vision på verdensplan. Austin har i løbet af årene udgivet anmeldelser af iPhone-fotografering via medier som National Geographic og CNN.

Annet de Graaf (Holland)
Annet er rejsefotograf, og hun bruger udelukkende iPhone til sit arbejde. Hun har udgivet to bøger med iPhone-billeder: “Morning Amsterdam”og den kommende “GO d’Azur”. Sidstnævnte indeholder udelukkende billeder taget med iPhone 8 Plus. Hun har taget billeder af den syriske balletdanser Ahmad Joudeh såvel som den nu afdøde borgmester i Amsterdam, Eberhard van der Laan.

Luísa Dörr (Brasilien)
Fotografen Luisa har base i Brasilien, hvor hun blev kendt for at have fotograferet TIME’s Firsts-udgave udelukkende med iPhone. TIME vandt Documentary Project of the Year for historien i den prestigefyldte Pictures of the Year International.

Chen Man (Kina)
Chen er en kinesisk visuel samtidskunster og entreprenør, som har skabt et unikt visuelt sprog, der revolutionerede modefotografering i Kina. Hendes arbejde er en del af den permanente samling på Victoria and Albert Museum i London og Asian Art Museum i San Francisco. Hun er også medstifter af en internetvirksomhed, der hedder Vnision, som har udviklet fotobaserede sociale apps som f.eks. Bigshot.

Phil Schiller
Phil har hjulpet Apple med at genopfinde mobiltelefoner med iPhone. Phil er ivrig fotograf, og han arbejder på initiativer inden for udviklingen af banebrydende kamerateknologi som Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Kaiann Drance
Kaiann samarbejder med talentfulde teams hos Apple om at udvikle produkter, der giver almindelige brugere adgang til fantastiske værktøjer til fotografering, som f.eks. den første iPod touch med kamera og flere generationer af iPhone i sin stilling som Senior Director for Worldwide Product Marketing.

Brooks Kraft
Brooks er professionel fotograf, og han arbejdede med redaktionel og kommerciel fotografering, før han sluttede sig til Apple. Han bidrog som fotograf for TIME Magazine, hvor han dækkede Det Hvide Hus under Bush og Obamas embedsperioder samt syv præsidentkampagner.

Sebastien Marineau-Mes
Sebastien bidrager til iPhone med 20 års erfaring med software udvikling som Vice President for Software hos Apple. Sebastien fokuserer på at udvikle avancerede kamerafunktioner på iPhone, bl.a. Smart HDR og Portræt-funktion med dybdekontrol.

Jon McCormack
Jon er en dygtig fotograf, som i øjeblikket står i spidsen for Apples kamerasoftwareteam. Jons billeder er blevet udgivet af internationale organisationer som TIME, The New York Times, UNESCO, The Nature Conservancy, Africa Geographic med flere.

Arem Duplessis
Arem arbejder tæt sammen med nogle af verdens dygtigste fotografer i sin rolle som Director of Photography i Apples marketingteam. Han har tidligere arbejdet som Design Director for The New York Times Magazine i næsten et årti.

 

Annonce:
Forrige artikelFastspeed: Ny bredbånds-udfordrer vil være danskernes foretrukne
Næste artikelCanal Digital udvider streaming med flere kanaler og download
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.