Forside * Nyheder

Norwegian opgraderer WiFi ombord

-
Norwegian 737-800. Foto: David Peacock

Flyselskabet Norwegian har indledt en opgradering af deres WiFi ombord. Betal for højere hastighed.

Norwegian var blandt de første til at tilbyde WiFi ombord på kortdistanceruterne, og nu er det blevet tid til at opgradere hastigheden. Det skriver mediet finalcall.travel

Det er flytyperne Boing 737-800 der nu får højhastigheds internet ombord. WiFi der er hurtig nok til at streame musik, tv og film.

Annonce:

“Vi arbejder løbende på at forbedre kundeoplevelsen og er stolte af at tilbyde højhastigheds-WiFi på europæiske ruter. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores passagerer at være online og tror, at dette tiltag vil blive godt modtaget”, fortæller Helga Bollmann Leknes, Chief Commercial Officer i Norwegian, til finalcall.travel, og fortsætter:

“Siden vi lancerede gratis WiFi på vores fly i Europa i 2011, har flere millioner af vores kunder surfet ombord”.

Sideløbende med opgraderingen af WiFi i kortdistancefly der arbejder Norwegian på at installere WiFi i deres langdistancefly.

 

Tre valg af WiFi

Norwegians passagerer får valget mellem tre WiFi-pakker på de kortere ruter:

  1. SURF giver mulighed for at surfe på nettet, tjekke email og sende beskeder
  2. SOCIAL+SURF er højhastighed-WiFi som giver en hurtigere internetforbindelse velegnet til at surfe på nettet, tjekke email og sende beskeder samt bruge sociale medier.
  3. STREAM+SURF er højhastighed-WiFi som giver en hurtigere internetforbindelse velegnet til at surfe på nettet, tjekke email og sende beskeder samt bruge sociale medier og streame musik, film og tv-serier.

 

Pris og tilgængelighed

  • SURF er gratis
  • SOCIAL+SURF koster €5 (kr. 37,50).
  • STREAM+SURF koster €12 (kr. 90,-).

Priserne er per tilsluttet enhed og gælder foreløbig i en prøveperiode.

De fleste af Norwegians kortdistancefly vil tilbyde de nye hurtigere WiFi-forbindelser fra slutningen af februar.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.