Forside Produkter Computere

Apple opdaterer iMac: Nu 2x mere performance

-

Apple er klar med nye iMacs, og lover et performance boost der kan mærkes.

Apple sender nye iMacs på gaden med opdateret indmad. Nu kan de leveres med Intels 9. generation processorer med op til 8 kerner, og en kraftigere grafikmotor fra Radeon Pro Vega.

Annonce:

Samlet set skulle de nye iMacs kunne køre op til dobbelt op på performance, og kommer i to udgaver med muligheder for tilpasning.

  • 21,5″ iMac får Intels 8. generation processor med 6 kerner og 60% bedre performance sammenlignet med forrige model.
  • 27″ iMac får Intels 9. generation processor, med valg mellem 6 kerner og 8 kerner, som i bedste konfiguration yder 2,4 gange bedre performance sammenlignet med forrige model. Af CPU er der valg mellem Core i5 og Core i9.

På grafiksiden er 21,5″ iMac nu udstyret med Radeon Pro Vega, og det skulle give op til 80% højere grafikydelse. På 27″ iMac er det 50% bedre ydelse end tidligere.

Den lille 21,5″ iMac kan nu også leveres med 4K display, som alternativ til 1920 x 1080. Den store iMac kommer med et 5K display uanset model.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

  • iMac 21,5″ starter ved kr. 11.499,-
  • iMac 27″ starter ved kr. 15.999,-

Er til salg nu.

 

Annonce:
Forrige artikelNetflix Our Planet serie, med David Attenborough, har premiere 5/4
Næste artikelEricsson vil skrotte alt teleudstyr fra Huawei
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.