Forside Nyheder

The Rain: Se trailer for 2. sæson af den danske Netflix-serie

-

Den danske Netflix-serie, The Rain, gør klar til sæson 2 og nu er traileren klar.

The Rain sæson 2 samler op der, hvor den første sæson efterlod os.

Annonce:

Så hvis du endnu ikke har set sæson 1, og overvejer at gøre det, så hop ud af artiklen igen nu, for beskrivelsen af sæson 2 kan være lille ‘spoiler’.

 

Trailer

 

The Rain: Sæson 2

Gruppen af unge overlevende, ført an af Simone, er flygtet tilbage til karantænezonen. Rasmus er syg og bærer på den meget smitsomme virus. Martin er såret og Apollon er lige i hælene på gruppen i deres ubarmhjertige forsøg på at fange Rasmus.

Der er splittelse i gruppen, da de søger ly i en skjult base, hvor et forskerteam ihærdigt prøver på at finde en kur for virussen, før Apollon gør det. Det er et kapløb mod tiden, og Simone og resten af gruppen er nødt til at redde Rasmus, for også at kunne redde sig selv, ved at opklare mysteriet om virussen og regne ud, hvad Apollons plan er.

I en verden hvor naturen forandrer sig, og hvor virussen gradvis bliver mere og mere farlig, og hvor ingen kan være sikre på, hvem der er ven eller fjende, bliver solidaritet og loyalitet blandt gruppens medlemmer sat på den ultimative prøve.

Seriens anden sæson handler om fællesskab versus individualitet. Om kærlighed, overgangen fra barn til voksen, venskab og at holde sammen gennem de mest udfordrende tider.

The Rain sæson 2 får premiere på Netflix den 17. maj 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelNyt OnePlus-flagskib kan få pop-op-kamera til selfies
Næste artikelGeorge Lucas var gæsteinstruktør på ’Game of Thrones’-sæsonpremiere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.