Forside Nyheder

Microsofts Surface Hub 2S kommer til Danmark

-
Microsoft Surface Hub 2S (foto: Microsoft)

Næste generation af den digitale alt i én-mødeplatform Surface Hub kommer den 30. juli på det danske marked. Surface Hub 2S digitaliserer traditionelle mødelokaler og skaber nye samarbejdsmuligheder.

Hvis en 12 tommer iPad ikke lige gør det for dig til et møde, så er Microsoft klar med fremtidens samarbejdsplatform til deling af præsentation, input og inspiration til møder.

Samarbejde og sparring med kollegaer på tværs af organisationen er i stigende grad blevet afgørende for succes på det moderne arbejdsmarked. Samtidig er arbejdspladsen mange steder blevet global. Det er derfor ikke altid muligt at være i samme rum med alle fra sit team, hvilket øger behovet for mobilitet og fleksibilitet i den måde, mange mennesker til dagligt arbejder.

Annonce:

Surface Hub 2S gør det nemmere at samarbejde ved at gøre afstanden mindre mellem afdelinger, kontorer og tidszoner. Det fortæller Microsoft i en pressemeddelse.

Den 50” store skærm rummer alle Microsofts nøglefunktioner samt Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard og adgang til skyen. Alt sammen designet til at styrke sikkerheden og produktiviteten i samarbejdet på arbejdspladsen.

 

Innovativ teknologi skal bringe organisationen tættere sammen

Med Surface Hub 2S bringer Microsoft organisationen tættere sammen ved at gøre møder engagerende og inkluderende – også for de deltagere, der ikke er fysisk til stede i mødelokalet. Med den 50” store skærm, det forbedrede 4K-kamera, de avancerede højtalere og den langtrækkende mikrofon, kan alle se og interagere med hinanden gennem Microsoft Teams eller Skype for Business.

Office 365 gør det muligt at arbejde sammen i realtid, og med introduktionen af Microsoft Teams er der ikke bare skabt én samlet og sikker platform, hvor organisationen kan mødes på tværs, men en enhed hvor alle kan tilgå de nødvendige arbejdsredskaber direkte i mødet. Den innovative mødeplatform er derfor udstyret med et interaktivt Whiteboard, der ved brug af kunstig intelligens eksempelvis kan konvertere et billede af et fysisk whiteboard med noter om til et digitalt. På denne måde har alle mødedeltagere mulighed for at tilgå og arbejde på ét fælles whiteboard uafhængigt af deres fysiske placering.

Surface Hub 2S er mere kraftfuld end sin forgænger, 60 procent tyndere og 40 procent lettere. Den passer derfor både ind i det store konferencerum og i det lille mødelokale. Dermed er den klassiske delte skærm i regulære møder nu transformeret til en mobil computer, der er skræddersyet til at bringe interne og eksterne teams sammen.

Ved hjælp af et fleksibelt og praktisk design kan teammedlemmer let flytte skærmen derhen, hvor mødet skal finde sted, og det genopladelige batteri gør enheden trådløs, så Surface Hub 2S også kan bruges på steder uden strømtilslutning.

Microsoft Surface Hub 2S er tilgængelig på det danske marked fra den 30. juli 2019. Derudover lanceres en ny udgave på 85” i løbet af 2020.

Læs mere om Surface Hub 2S her.

 

Om Surface Hub 2S

  • 50” touch-skærm inkl. pen
  • Genopladeligt batteri
  • 4K multi-touch display
  • 50% hurtigere grafik
  • 60% tyndere
  • 40% lettere
  • Vejledende pris i Danmark: 69.990,- DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.