Forside Produkter Mobil

Minister: Nu skal TDC redegøre for de mange nedbrud

-
Foto: recordere.dk

TDC / YouSee er indkaldt til møde med sundhedsministeren efter 5. længerevarende nedbrud på kort tid.

TDC skal ind og stå skoleret overfor minister. Det er dagens nedbrud på TDC’s netværk der er dråben som fik bægeret til at flyde over i sundhedsministeriet.

Dagens nedbrud på TDCs mobilnet, der ramte Sjælland, Fyn og Bornholm i flere timer torsdag formiddag og eftermiddag, er nemlig kun det seneste i en række større nedbrud der blandt andet har ramt opkald til alarmcentralen, politi, akut-telefoner mv.

Annonce:

Derfor er det ikke erhvervsministeren der har ønsket en redegørelse fra TDC, men derimod sundhedsminister Magnus Heunicke. Det skriver TV 2.

Senest har Sønderjylland været ramt af en række nedbrud på TDCs netværk der har ramt borgernes adgang til vigtige sundhedsmæssige funktioner.

Derfor har sundhedsministeren nu bedt TDC stille på hans kontor mandag morgen, og der have en redegørelse med for hvad de gør nu og fremover, for at forsøge at undgå at det sker igen.

“Så må de levere en beskrivelse af, hvordan det nu for femte gang på kort tid kunne gå så galt, og en plan for, hvordan vi sikrer, at det ikke sker igen. Og de har at møde op”, lyder det fra Magnus Heunicke til TV 2.

Hos Region Syddanmark ser de med alvor på den ustabilitet der udvises på TDCs netværk.

“Det er meget alvorligt. Vi har set nogle enkelte situationer, som kunne have udviklet sig meget fatalt, men blev reddet på målstregen”, fortæller Kurt Espersen, koncerndirektør i Region Syddanmark, til TV 2.

Hos TDC beklager man de seneste nedbrud og forklarer det med at man er igang med at opgradere netværket.

“Jeg beklager dybt, at det her er sket. Vi er i tæt dialog, og jeg kan forsikre, at vi lytter til hospitalerne, og vi vil lære af hændelsen i dag og tidligere hændelser, så vi kan rette op på problemerne”, fortæller adm. direktør i TDC, Allison Kirkby, til TV 2.

Se også: TDC / YouSee mobilnet er nede flere steder

 

Annonce:
Forrige artikelApple iPhone event d. 10/9
Næste artikelNu rammes Huawei af USA-forbudet: Mate 30 får ikke Google Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.