Forside Nyheder

Tip: Har du mistet DRTV på rød knap (HbbTV)? – Sådan får du det tilbage

-

Efter at DR ændrede design på DRTV, der har flere ældre TV problemer med HbbTV (rød knap)

Forleden fik DRTV nyt design, med en mere personlig visning af katalog og forslag til hvad der måtte være interessant at se.

Annonce:

Men det betød samtidig en opgradering af HbbTV. Den adgang til DRTV der nåes ved at trykke rød knap på fjernbetjeningen, når man står på en af DRs tv-kanaler.

HbbTV er nu version 1.5 hos DR, og udover det nye design betyder det også at der er kommet live tv-kanaler med her også.

Tidligere var der også 2 versioner af HbbTV. Den helt gamle med sort baggrund, og så en nyere med hvid baggrund. Her kunne TV-apparaterne selv vælge den rigtige udgave, alt efter hvilken HbbTV-version de var i stand til at vise.

Eksempelvis viste flere ældre B&O TV fortsat den ældste HbbTV-udgave med sort baggrund, på det tidspunkt hvor resten af DRTV-universet var skiftet til hvid baggrund.

Men der er p.t. teknisk knas med at få det nyeste HbbTV og det ældste HbbTV til at spille sammen, og det betyder at mange ældre TV ikke længere kan vise DRTV via HbbTV.

 

Prøv DR Ultra

DR har derfor etableret en midlertidig løsning. De har lagt det ældste HbbTV, det med sort baggrund, ind på tv-kanalen DR Ultra.

Så har I et TV der ikke kan vise HbbTV længere. Så prøv at skifte til DR Ultra, og tryk på rød knap der. Det kan dog være at TV’et lige skal slukkes på stikkontakten og tændes igen, inden det virker.

 

Opdatering – løst

DRTV via HbbTV: DR fikser rød knap på ældre TV

 

Se også

DRTV har fået en kæmpe opdatering

 

Annonce:
Forrige artikelTV-krigen: Ny stor antenneforening forlader YouSee
Næste artikelHBO Nordic skrinlægger tv-serien Erobreren
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.