Forside Produkter Mobil

Samsung præsenterer næste Galaxy S telefoner den 11. februar

-

Samsung præsenterer næste generation af Galaxy S telefoner den 11. februar 2020 i San Francisco. De har netop udsendt invitationer til udvalgte journalister.

Mange specifikationer omkring de kommende Galaxy S telefoner har været ude længe, men for et par dage siden kom der rygter om at Samsung vil kalde den næste Galaxy S serie for S20, S20+ og S20 Ultra, og ikke S11 som det ellers var forventet. S20 kommer med en 6.2″ skærm, S20+ kommer med 6.5″ skærm og S20 Ultra med en 6.7″ skærm.

Annonce:

Men hvad de kommer til at hedde er endnu ikke bekræftet. Så derfor kalder vi den S20/S11 lige nu, indtil det nye navn er bekræftet.

Alle modeller skulle komme med 120Hz OLED display, og uden kamera-hak, men til gengæld med det O-hole vi kender fra S10 familien. Skærmene har en 20:9 aspekt-ratio.

 

 

Det forventes at S20/S11 familien kommer med Snapdragon 865 som er Qualcomm’s next-gen processor. Den skulle give en ydelse som ligger meget tæt på den ydelse vi ser på iPhone 11 familien.

Der går også rygter på at en af modellerne kan fås med op til 16GB RAM og 1TB lagerplads. Det vides ikke om Danmark får Snapdragon eller Samsungs Exynos chipset.

S20/S11+ og S20/S11 Ultra skulle også komme i 5G varianter, om de kommer til Danmark ved vi endnu ikke.

På kamerasiden skulle én af de mange sensorer være på hele 108MP og kameraet skulle også kunne optage videoer i 8K/30, og have et optisk zoom på 5x.

På batterisiden skulle S20/S11 Ultra få et hele 5.000 mAh batteri

Der går også rygter om at Samsung ved samme event vil præsentere Galaxy Fold 2, men alt det bliver vi klogere på den 11. februar når Samsung afholder deres Unpacked event.

 

Annonce:
Forrige artikelDisney+ er allerede begyndt at fjerne film fra deres streaming-tjeneste
Næste artikelPas på Deep Fake videoer: Se hvad man kan selv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.