Forside * Nyheder

Syv nye hovedtelefoner og et sæt højttalere er JBLs nytårsgave til gamerne

-
Fra venstre mod højre JBL QUANTUM 600, ONE og DUO

JBL går nu helhjertet ind i gaming-lyd med en serie af lydprodukter, der går fra det helt enkle til det dybt avancerede.

Det er ikke kun musikelskerne, der har fået en ny serie af hovedtelefoner fra JBL i nytårsgave. På CES har det Samsung-ejede firma også skudt en ny serie af gaming-fokuserede hovedtelefoner af, der får følgeskab af et sæt højttalere.

Den nye hovedtelefonserie hedder QUANTUM og består af syv nye sæt, der spænder over hele prisklasse-spektret. I den helt billige ende finder man over-ear-modellen QUANTUM 100, der blot koster 299 kroner, og er en helt straight hovedtelefon med kabelforbindelse, boom-mikrofon og ingen andre dikkedarer.

Annonce:

QUANTUM 200 går et prismæssigt skridt op til 449 kroner og har en pc-splitter i bunden af kablet, mens man for 599 kroner erhverve sig QUANTUM 300, der både har minijack- og USB-stikforbindelse. Med QUANTUM 300 kommer dog også JBLs bud på en virtuel surround-oplevelse til spil, JBL QuantumSURROUND. Der følger også særlig særlig software med til pc’en, kaldet QuantumENGINE.

Betaler man yderligere 200 kroner for QUANTUM 400, begynder tingene at blive endnu mere interessante. Ud over alle de samme features som QUANTUM 300, inklusive JBL QuantumSURROUND-understøttelse, kan denne model også levere DTS’ tilsvarende Headphone X:2.0-teknologi, der er DTS’ teknologi til 3D-lyd i spil. Der er også indbygget teknologi til at separere snakken med andre spillere fra spillyden.

360-graders lyd med hovedbevægelses-sensor

Serien tager et større skridt op i pris og funktionalitet fra QUANTUM 400 til QUANTUM 600. Sidstnævnte koster 1.199 kroner, men så får du også trådløshed med. Det er dog ikke Bluetooth, men derimod en 2,4GHz trådløs forbindelse. For 300 kroner yderligere kan du dog købe QUANTUM 800, der ikke bare giver dig Bluetooth 5.0, men også aktiv støjreduktion oveni. De to modeller har dog ikke USB.

Endelig er der topmodellen QUANTUM ONE, der koster 1.899 kroner. Her skal du sige farvel igen til trådløsheden, og du kobler modellen til med USB-C/A eller minijack. Du må også siger farvel til JBL QuantumSURROUND -funktionen, men kun fordi denne er erstattet af noget bedre.

Det er JBLs ypperligste teknologi til 3D-lyd, nemlig QuantumSPHERE 360, der skulle give en endnu bedre virtuel surround-oplevelse. Det sidste understøttes blandt andet af en sensor, der følger dine hovedbevægelser, og som det kun er topmodellen, der har ombord. Ligesom QUANTUM 800 har ONE også aktiv støjreduktion.

Endelig har JBL også annonceret QUANTUM DUO, et sæt af små gaminghøjttalere, der har LED-lamper ombord. Højttalerne kan sættes til at indrette lyset efter spillets gang og spillerens præferencer. JBL har endnu ikke meddelt en pris på DUO. De nye gamer-lydprodukter fra JBL forventes at lande i butikkerne og i JBLs webshop til april.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.