Forside CES CES 2020

JBL leverer både stilhed og høj volumen på CES

-
JBLs nye CLUB-serie af hovedtelefoner. Det er CLUB ONE til venstre, CLUB 700BT i midten og CLUB 950NC til højre.

Samsung-ejede JBL er klar med en række nye lydprodukter til både musikelskeren og festaben.

I forreste række står tre nye sæt trådløse hovedtelefoner, der appellerer til dem, der foretrækker at lytte til musik med relativ god lydkvalitet. Den nye serie hedder CLUB, men deraf skal man tilsyneladende ikke aflede, at der er tale om hovedtelefoner, der går efter at simulere natklubbens dunkende bas.

Snarere er der tale om, at man med køb af disse hovedtelefoner melder sig ind i en klub af folk, der gerne vil have rimilig god lydkvalitet i musikken uden at skulle betale det hvide ud af øjnene for produkter i high end-kategorien.

Annonce:

Topmodellen er en over-the-ear-model, der koster 2.699 kroner og hedder CLUB ONE. Her får du aktiv støjreduktion, der tester omgivelsernes støjniveau 50.000 gange i sekundet og reagerer på det. Ifølge JBL kan hovedtelefonerne også kompensere for f.eks. briller, hår og hovedbevægelser, der kan forstyrre støjreduktionen og slippe mere lyd ind ved et uheld.

Støjreduktionen kan også aktiveres uden at hovedtelefonerne er tilkoblet din telefon via en funktion, der hedder SilentNow. CLUB ONE er lavet i letvægtsmaterialer, og har drivere ombord, der er certificeret til at kunne afspille musik i hi-res. Ørepuderne kan skiftes ud, hvis de skulle blive slidte, der er en dobbelt AUX-indgang ombord og JBL siger, at CLUB ONE kan spille 45 timers musik på en opladning – men dog kun 23, hvis støjreduktionen er slået til.

Hvis musikken skal spille højt

Kan du leve uden den helt højteknologiske støjreduktion, men nøjes med en mere gængs type aktiv støjreduktion, kan du i stedet investere i CLUB 950NC, der derudover deler specifikationer med CLUB  ONE. Faktisk har 950NC to ting, CLUB ONE ikke har, nemlig en knap, der booster bassen, og 10 timer ekstra på batteriet (25 med støjreduktionen slået til). Den koster 1.899 kroner.

Den helt billige model, 700BT, koster 1.199 kroner og en er on-ear model uden aktiv støjreduktion, og med 50 timers spille tid per opladning. Alle tre modeller kan sættes op via en medfølgende app, understøtter Google Assistant og Alexa, og der følger et 1,2 meters kabel med, hvis du gerne vil koble dem til lydkilder uden Bluetooth. De lander til foråret.

Hvis musikken ikke skal være personlig, men kunne høres af alle, har JBL også en ny løsning på banen. Det er den nye Boombox 2, der lover dyb bas og 24 timers spilletid på en opladning. Den første Boombox-model blev kendt på at kunne spille usædvanligt højt for en højttaler i denne størrelse, men skulle det ikke være nok, kan man koble PartyBoost-højttalere til Boombox 2 og få endnu mere volumen.

Man skal ikke være bange for at tage for at tage Boombox med til pool-party, for den er nemlig IPX7-certificeret vandafvisende. Dermed kan den opholde sig på en meter dybt vand i en halv time uden at gå i stykker. X’et markerer dog, at man skal være forsigtig med støvpartiklerne, så hvis den kommer med på stranden, skal det ske med varsomhed. Den spiller naturligvis både med Bluetooth og kabel.

Ligesom sin forgænger kan Boombox 2 bruges som powerbank. JBL har dog endnu ikke meddelt, hvor mange mAh, der er på batteriet, men forgængeren havde 20.000 mAh. JBL har heller ikke givet os en indikation af pris og tilgængelighedstidspunkt, men den første Boombox koster 2.999 kroner, så mon ikke, det bliver deromkring.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelHer er LG’s 2020 OLED TV
Næste artikelLG TV får Apple TV+ i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.