Forside * Featured

James Bond – No time to die, udsat til oktober

-

Corona lægger stadig sin grimme skygge over hele verden, og mens vi sidder hjemme og ikke ses på restauranter, teatre og biografer, så udsættes den ene premiere efter den anden. Nu har selskabet bag James Bond igen udsat premieren på “No Time To Die”

Den sidste Bond film med Daniel Craig i hovedrollen som den populære spion 007, skulle have været i biograferne i april 2020, men på grund af Corona pandemien, blev den først udskudt til efteråret 2020, så foråret ’21, og nu har man så udskudt den til 8. oktober 2021.

Annonce:

Det bekræfter selskabet bag filmene i et Tweet:

 

Hvornår kommer Top Gun

Top Gun “Maverick” med Tom Cruise i hovedrollen, blev også udsat sidste år, men der har selskabet bag endnu ikke meldt ud hvornår den får premiere.

Flere film lider samme skæbne, og selvom enkelte selskaber har valgt at udgive film til streaming som f.eks. Wonder Woman WW84, Soul fra Disney og Greyhound med Tom Hanks, lader det til at 2021 allerede nu bliver endnu et tyndt år på filmfronten, på grund af de verdensomspændende restriktioner på grund af Covid 19.

Så må man blot glæde sig over, at Netflix har valgt at have premiere på én ny film hver uge i 2021. Om kvaliteten så lever op til det man forventer i biograferne, må være op til den enkelte.

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.