Forside * Featured

DR overvejer at udskyde kvalitetsløft på DRTV

-

DRs planer om bedre billedkvalitet på DRTV kan blive udskudt pga. corona

Til sommer skulle der have været afviklet to store sportsbegivenheder på DR: EM i fodbold og OL.

Annonce:

Disse er som bekendt blevet udskudt til senere grundet coronakrisen, og det får nu DR til at overveje om de også skal udskyde det planlagte kvalitetsløft på DRTV. Det skriver Computerworld.

DRTV skulle her overgå til 50 billeder per sekund. De ekstra billeder i transmisionen er især en fordel ved gengivelse af sport. Det løft i billedkvaliteten var derfor tiltænkt de to events, og nu hvor de er udskudt overvejer DR at prioritere anderledes, og udskyde 50 fps på DRTV.

“Vi vil lige genbesøge om, det stadig er den rigtige prioritering at opgradere til 50 billeder i sekundet allerede til sommer, for det var primært henvendt til sportsbegivenhederne. Det kommer på et tidspunkt, men det kan godt være, at vi vil prioritere lidt anderledes nu”, fortæller Mikkel Müller, informationschef hos DR, til Computerworld, og han fortsætter:

“Vi er ved at replanlægge det forløb, for de initiativer var bundet op på de store sportsbegivenheder til sommer, som nu er aflyst, men det er stadig noget, som vi gerne vil give til danskerne”.

Han understreger dog at DRTV på sigt kommer til at levere en højere billedkvalitet på streaming end på flow-tv. Det har bare ikke længere så høj prioritet, at det lige bliver her til sommer at kvaliteten løftes.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.