Forside * Nyheder

TV 2 sender 50 film om ugen på Sport X

-
Den danske komedie ‘Dan Dream’ er blandt de 100 film, som lander på SPORT X, som midlertidigt bliver filmkanal med 16 timers daglig underholdning. (Foto: TV 2)

Grundet coronavirus er der mangel på tv-sport i denne tid, så nu skruer TV 2 istedet op for underholdningen.

Virusepidemien betyder at kampe og løb i sportens verden enten er aflyst eller udskudt, og det er et problem for en sportskanal.

TV 2 har derfor valgt midlertidigt at fylde kanalen Sport X med anden underholdning. Kanalen omdannes midlertidigt til en filmkanal.

Annonce:

Sport X vil i den næste tid sende film 16 timer i døgnet. Det bliver til i alt 50 film om ugen.

Her og nu er der et bagkatalog på over 100 titler, heriblandt store danske komediesucceser, som ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ skrevet af Mick Øgendahl samt og ’Dan Dream’ med Peter Gantzler, Casper Christensen, Frank Hvam og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Af andre filmtitler kan nævnes: ’Fantastic Four’, ’Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer’, ’Hitman’, ’Hitman: Agent 47’, ’Atomic Blonde’, ’Begravet i fortiden’, ’Point Break’, ‘Madagaskar’ og ’Spider-Man 3’.

 

Charlize Theron som Lorraine Broughton og Sofia Boutella som Delphine Lasalle i den amerikanske actionthriller ‘Atomic Blonde’ fra 2017. (Foto: TV 2)
I ’Madagaskar’ lægger Mick Øgendahl dansk stemme til Zebraen Marty, som sammen med løven Alex, giraffen Melman og flodhesten Gloria ender på den eksotiske ø Madagaskar efter at være stukket af fra den zoologiske have i New York. (Foto: TV 2)

“Vi er i en situation, hvor sportsverdenen ligger i dvale. På TV 2 SPORT kan vi levere meget flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 SPORT X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film, som forhåbentlig kan give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme”, fortæller Mette Rysø Johansen, plan- og publiceringschef hos TV 2.

Første film på TV 2 SPORT X er spionthrilleren ’Atomic Blonde’, instrueret af David Leitch og produceret af blandt andet hovedrolleindehaveren Charlize Theron. Den film kan ses i aften, fredag 20. marts, klokken 21.40 på Sport X.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.