Forside Produkter Mobil

OnePlus 8-serien med 5G og trådløs opladning lander om en uge

-
OnePlus 8 Pro.

Nu kan du bestille den nye OnePlus 8 og 8 Pro til levering d. 21. april.

Idag præsenterede OnePlus deres første 2020-modeller for hele verden i New York. Ligesom sidste år er der tale om to modeller. Den normale OnePlus 8 giver som firmaet altid har gjort, den nyeste hardware, når det gælder processorer og enkelte andre features, til en god pris. Og så er der OnePlus 8 Pro, der tester grænserne af, når det gælder kamera og skærm, og som derfor koster lidt ekstra.

Vi har allerede anmeldt OnePlus 8 Pro, og er mildt sagt imponerede. Topmodellen kommer med 120Hz-skærm og et firdobbelt kamera. Kamerakonfigurationen består af to 48 megapixel-kameraer, hvoraf det ene er et speciallavet Sony-kamera, der bruges som hovedkamera, og det andet er et ultra-vidvinkelkamera, også fra Sony, med fulde 120 graders synsfelt.

Annonce:

De to andre kameraer er en sensor med en telefoto-linse, der leverer 3x hybridzoom og 30x digitalzoom, samt et farvefilter-kamera, der kan hente data ind til bedre processering af farvedynamik og -repræsentation i billederne. På videosiden har OnePlus nu tilføjet billedstabilisering i hybrid-form, sådan at eventuelle rystelser udglattes både optisk og digitalt.

Trådløs lynopladning

Det vil glæde mange OnePlus-fans at høre, at 8 Pro nu endelig har fået trådløs opladning. OnePlus’ stifter og CEO, Pete Lau, har hele tiden sagt, at han ikke vil putte trådløs opladning i sine telefoner, før de kan lades lige så hurtigt op som med et kabel.

Det har han næsten opnået nu, hvor OnePlus 8 Pros 4510 mAh store batteri kan nå 50% opladning på blot 30 minutter – trådløst. Det skal sammenlignes med kabel-opladning, hvor det tager 23 minutter at opnå samme resultat.

OnePlus 8 Pro i forskellige farver.

OnePlus 8 Pros forgængere imponerede med deres 90Hz-skærme, men den nye skærm er endnu mere avanceret. Den har ifølge OnePlus slået eller matchet 13 rekorder i ydelse i forhold til konkurrenterne, og har allerede fået karakteren A+ fra testeksperterne hos DisplayMate.

Som nævnt kan skærmen sættes til en refresh rate på 120Hz, hvilket gør både navigation, video og spil substantielt glattere, hjulpet af OnePlus’ egen software. Skærmen er 6,78” stor og har en QHD+-opløsning, altså 3200 x 1800 pixels. Lysstyrken peaker ved hele 1300 Nits

5G over hele linjen

Bortset fra skærmen, kameraet og den trådløse opladning, deler 8 Pro en hel del karakteristika med sin lillebror, OnePlus 8. De er begge drevet af Qualcomms Snapdragon 865-chipset og har begge 5G ombord, hvor modem’et også kommer fra Qualcomm.

De kan begge fås med op til 12GB RAM, men på Pro’en er 12GB standard, og der er tale om den hurtige LDDR5-RAM, der samtidig også sparer på strømforbruget. Som nævnt har OnePlus 8 ikke fået trådløs opladning ombord, men dens 4300 mAh-batteri kan lades op til 50% opladning via kabel på 22 minutter.

OnePlus 8.

Skærmen har 2400 x 1080 pixels fordelt over 6,55 tommer i et 20:9-skærmforhold. Refresh raten kan kun skrues op til 90Hz, men det har ikke hindret DisplayMate i at give karakteren A+ til skærmen, akkurat som på 8 Pro. Den har også slået 10 af DisplayMates tidligere registrerede ydelsesrekorder.

OnePlus 8 må undvære farvefilter-kameraet og telefotolinsen, der kan findes på storebror, men har til gengæld et kamera med makrolinse ombord. Tilsammen er der tre kameraer bagpå, hvor de to andre er et 48 megapixels hovedkamera og et 16 megapixels ultravidvinkelkamera.

Nye øretelefoner

Både OnePlus 8 Pro og 8 er ifølge OnePlus blandt de letteste 5G-telefoner på markedet. De har begge en vægt på 180 gram og en tykkelse på 8mm. De har også begge fingeraftrykslæser indbygget i skærmen og kan forbinde sig til omverdenen med bl.a. WiFi 6 og Bluetooth 5.1.

OnePlus Bullets Z Wirelss. De fås også i sort.

Som nævnt ovenfor kan telefonerne nu forudbestilles på OnePlus’ danske hjemmeside og lanceres officielt hos alle de store forhandlere og teleselskaber 21. april. Du kan se priser på de forskellige RAM/lagerplads-konfigurationer samt farver herunder. Vær opmærksom på, at modellen i farven Interstellar Glow først lander 4. maj.

Ud over telefonerne lancerede OnePlus også en trådløs oplader og en opdateret version af deres trådløse øretelefoner, Bullet Wireless Z. Sidstnævnte har nu en samlet spilletid på 20 timer, før de skal lades op. De kan lades op til en spilletid på ti timer på bare ti minutter.

Priser på de forskellige konfigurationer og farver:

  RAM ROM Pris Dato Kan købes hos:
OnePlus 8

Onyx Black

8GB 128GB 5,399 DKK 10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Proshop.dk Elgiganten.dk yousee.dk

3.dk

telenor.dk

telia.dk

OnePlus 8

Glacial Green

8GB 128GB 5,399 DKK 0.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Elgiganten.dk 3.dk

telia.dk

OnePlus 8

Glacial Green

12GB 256GB 5,999 DKK 0.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Proshop.dk

Elgiganten.dk,

OnePlus 8

Interstellar Glow

 

12GB 256GB 5,999 DKK 4. maj oneplus.com/dk Proshop.dk Elgiganten.dk

telia.dk

OnePlus 8 Pro

Onyx Black

8GB 128GB 6,999 DKK 10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Proshop.dk Elgiganten.dk yousee.dk,

3.dk

telenor.dk

telia.dk

OnePlus 8 Pro

Glacial Green

12GB 256GB 7,899 DKK 10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Proshop.dk

Elgiganten.dk

Telia.dk

OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue

 

12GB 256GB 7,899 DKK 10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk Proshop.dk Elgiganten.dk

yousee.dk telia.dk

OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger 549 DKK

 

10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk

Proshop.dk

OnePlus Bullets Wireless Z Black 399 DKK

 

10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk

 

OnePlus Bullets Wireless Z Blue 399 DKK

 

10.00 CEST, 21. april oneplus.com/dk

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: OnePlus 8 Pro – En Android smartphone der bare imponerer
Næste artikelApple udgiver statistik over iPhone-brugeres bevægelsesmønstre
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.